Huisregels

Huisregels

Algemeen


– Aankomst en vertrek: u bent welkom vanaf 14.00 en op de dag van vertrek zwaaien wij u voor 11.00 uit.


– Tussen 22.00 uur en 08.30 uur is het stil op de camping. Het geluid van tv, radio en andere muziek mag dan niet buiten het kampeermiddel hoorbaar zijn. Houd u ook rekening met uw buren als u in de avond voor uw kampeermiddel zit? Wanneer u later dan 22.00 uur op de camping terugkomt met uw auto houd u zoveel mogelijk rekening met de andere gasten.


– Bezoekers zijn welkom vanaf 9.00 uur tot 22.00 uur. Om 22.00 uur moeten zij het terrein verlaten hebben.


– Bij aankomst op de camping is een ieder verplicht zich te melden. Indien wij niet aanwezig zijn kan er telefonisch contact opgenomen worden.


– De campingstroom is afgezekerd op 6A, houdt u hier rekening mee?


Aansprakelijkheid

 

– Laat uw eigendommen op de camping en in uw auto niet onbeheerd achter. Camping Welkom op de Boerderij is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging of diefstal van uw eigendommen.


– Tijdens uw aanwezigheid maakt u gebruik van eigendommen van onze camping. Behandel deze eigendommen alsof het uw eigen spullen zijn.


– De camping is in het bijzonder niet aansprakelijk voor schade, ongevallen, het verlies van voorwerpen of andere onregelmatigheden tijdens het verblijf op de camping.


– U bent verplicht een W.A. verzekering voor schade aan derden te hebben.


Respect

 

– Op camping Welkom op de Boerderij gaan wij respectvol met elkaar om. (Fysieke) Agressie, verbaal of non-verbaal wordt niet getolereerd.


Verblijfsplaats

 

– De beheerder bepaalt, na reservering of aanmelding, een standplaats. Indien mogelijk en u dit wenst is een andere plek, in overleg, mogelijk.


– Per kampeerplaats mogen maximaal 4 volwassen overnachten. Wanneer u met meer personen bent dan kunt u met de beheerder overleggen wat de mogelijkheden zijn.


Huisdieren

 

– Huisdieren zijn welkom. Honden moeten aangelijnd zijn. We gaan er vanuit dat de huisdieren geen overlast geven voor de andere kampeerders. We vragen u uw hond buiten de camping langs de provinciale weg (fietspad) uit te laten.


Auto

 

– Vanwege rust en veiligheid zijn wij een autoluwe camping. U kunt bij aankomst en vertrek de auto tijdelijk bij de plek parkeren om uit of in te laden. Maximum snelheid op de camping is stapvoets (5 km per uur). U kunt uw auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats naast de oprit.


Afval

 

– Deponeer uw huishoudafval in de daarvoor bestemde containers achter het huis. Scheid u uw afval ook in groen (groene deksel), plastic (oranje deksel), papier (blauwe deksel), glas (krat) en restafval (grote gele container)? Laat geen afvalzakken buiten liggen i.v.m. ongedierte.


– Het is niet toegestaan uw grofvuil in of naast een container te plaatsen.


Sanitair en algemene voorzieningen

 

 Om de hygiĆ«ne in het sanitair gebouw te handhaven, dient u na gebruik het gebouw netjes achter te laten. We willen allemaal graag gebruik maken van een schoon toiletgebouw.

 

– Kinderen tot 5 jaar dienen onder begeleiding van een volwassen gebruik te maken van het sanitair gebouw.


– Het legen van een campingtoilet dient te geschieden in de daarvoor bestemde afvoerbak bij het toiletgebouw. Het gebruik van chemische middelen in het mobiele toilet of het legen hiervan is niet toegestaan. Wilt u geen doekjes, tampons en ander materiaal doorspoelen in het toilet? Wij zijn aangesloten op een IBA systeem en dit zou een enorme schade geven.


– Het is verboden te roken in alle openbare gebouwen.

 

Het terrein

 

– Iedere kampeerder dient zich te kunnen legitimeren. Camping Welkom op de Boerderij kan niet aansprakelijk gesteld worden voor brand, vermissing of schade door derden of anders veroorzaakt.


– Het gebruik van de speeltoestellen op de camping is op eigen risico.


Het overtreden van de huisregels of het niet opvolgen van aanwijzingen kan leiden tot een waarschuwing, tot het weigeren van de toegang tot de openbare ruimten van camping Welkom op de Boerderij of tot verwijdering van de camping. Hierbij ontvangt u geen restitutie van het betaalde bedrag. Bij wetsovertredingen en misdrijven wordt altijd aangifte gedaan bij de politie.

nl_NLDutch