In de buurt

Supermarkt en Frietbakkerij

De Spar in Nagele bevindt zich op 700 meter van de camping. Daar kunt u lekkere broodjes halen en de boodschappen. Daarnaast heeft het dorp sinds 2021 de Frietbakkerij. Hier kunt u niet alleen heerlijke frietjes en snacks kopen, maar ook burgers, wraps, broodjes, salades en koffie met gebak kopen. De Frietbakkerij zit naast de Spar. Wij hebben de menukaart van de Frietbakkerij op de camping liggen.


Museum Nagele

Wist u dat Nagele bekent staat door zijn bijzondere architectuur? Het verhaal van ontwerpers van het Nieuwe Bouwen, zoals Rietveld, Merkelbach en van Eyck wordt verteld in het museum en is zichtbaar in het huis Polman.


UNESCO werelderfgoed Schokland

UNESCO werelderfgoed Schokland bevindt zich op 5km van de camping. Schokland is een voormalig eiland in de Zuiderzee en heeft als eerst in Nederland de Werelderfgoed status van UNESCO ontvangen. U ervaart de geschiedenis van duizenden jaren. Ga een dagje naar het museum of maak een wandeling in het natuurgebied van 490 hectare. Het 50 jaar oude schokkerbos en het natte grasland vormen de perfecte broedplaats voor lepelaars, grutto’s en andere weidevogels.

 

Vissersdorp Urk

Het vissersdorp Urk ligt op een afstand van 10 kilometer. Op Urk is genoeg te doen! Geniet van een hapje en een drankje in één van de vele restaurantjes. Ga lekker naar het strand of het bos of ga mee op ginkiestocht.

 

Zwemmen bij Schokkerstrand en eten bij Pier 16

Geniet van een duik in het Ketelmeer of laat uw boot te water en ga heerlijk varen. Het ketelmeer is een kwartiertje fietsen (5km) vanaf de camping. Het is ook met de auto goed te bereiken. Je kan je auto naast het strand parkeren. Na het zwemmen genieten van een lunch/ diner? Dat kan! Bij het strand is een restaurant aanwezig, genaamd Pier 16.

 

Pantropica

Op een kwartiertje rijden ligt de Pantropica. Daar kunt u verschillende soorten tuinen ontdekken en dieren spotten. Zo hebben ze bijvoorbeeld een zwevende bloemen tuin, een regenwoud en een stokstaartjes tuin! Er zit ook een grote overdekte speeltuin van 1000m2.

nl_NLDutch